Може само да се гадае защо мъжете са се превърнали в по-тежкия пол.

  • Post author:
  • Post category:Blog

Може само да се гадае защо мъжете са се превърнали в по-тежкия пол.

Сред по-възрастните хора подобен процент мъже и жени са с наднормено тегло, но значително повече възрастни жени са с наднормено тегло в сравнение с по-възрастните мъже.

Може само да се гадае защо мъжете са се превърнали в по-тежкия пол. Каквито и да са причините, ако мъжете са успели да преодолеят бариерите и да се ангажират с по-здравословно хранене и повече физическа активност, повечето мъже биха открили, че поради различията между половете в съхранението на мазнини и метаболизма на мазнините, всъщност е по-лесно за тях, в сравнение с жените, да отслабна!

Като цяло, повишената осведоменост за хранителната стойност на храните, включително калории, състав на макронутриенти и съдържание на витамини и минерали, ще даде възможност както на мъжете, така и на жените да правят по-интелигентен избор на хранене и да се приближат с няколко стъпки по-близо до целите си за здраве, фитнес и управление на теглото.

Препратки

Референтен хранителен прием за енергия, въглехидрати, фибри, мазнини, мастни киселини, холестерол, протеини и аминокиселини. Вашингтон, окръг Колумбия: Институт по медицина, съвет по храните и храненето; 2005.Flegal KM, Carroll MD, Kit BK, Ogden CL. Разпространение на затлъстяването и тенденции в разпределението на индекса на телесна маса сред възрастните в САЩ, 1999-2010 г. Джама. 20 януари 2012 г.

С чести и изтощителни тренировки, които са нормална част от учебния лагер на морската пехота, не е чудно, че военните проучват начини да поддържат кандидатите си адекватно заредени.

Нова пилотна програма в складовете за обучение на новобранци на Corps в Сан Диего и остров Парис, Южна Каролина, и училището за кандидати за офицери в Куантико, Вирджиния, тества ефективността на две конкретни хранителни блокчета, като ги дава на новобранци след тренировки.

Според статия на Marine Corps Times, публикувана в събота, на новобранците и кандидатите за офицери се дават барове с марка Cliff, а на жените се дават барове с марка Luna в рамките на 30-45 минути след тренировка.

Проучването продължава поне от април, като все още няма обявени резултати. Целта е да се тества колко добре големите дози протеин и други хранителни вещества помагат на спортистите да се възстановят и да се излекуват след натоварващи тренировки.

Според регистрирания диетолог Джули Бъркс, ACE-сертифициран начин на живот Треньор по управление на теглото, „Доста добре е установено, че консумацията на протеини заедно с въглехидрати в рамките на 30 минути след напрегнато упражнение подобрява възстановяването на мускулите. Баровете Clif и Luna са преносим и удобен начин за осигуряване на протеини и въглехидрати по здравословен и вкусен начин.

Коя е любимата ви закуска след тренировка?

Упражнението има способността да повлияе не само на физическото здраве. Но като групови фитнес инструктори, ние често проектираме нашите класове само с този аспект. Пренебрегвайки социалното, психическото и емоционалното здраве на участниците, ние ограничаваме способността си да влияем върху общото благополучие на нашите участници. Здравето е холистично и прекомерният фокус върху физическото може да намали или наруши други области.

За да имате по-дълбоко въздействие върху живота на вашите участници, включете стратегии, насочени към всичките 4 измерения на здравето.

Социално здраве

Упражненията предлагат отлична възможност за социална подкрепа и няма по-добро място от груповата фитнес обстановка. За да увеличите максимално социалното благополучие, включете стратегии, които насърчават взаимодействието на участниците. Класът може да бъде проектиран около игри, състезание или партньорска работа, което позволява на хората да се предизвикват един друг и да работят заедно. За задълбочаване на социалните връзки, позволявайте взаимодействие извън класа, чрез групови разходки по време на обяд или здравословно хранене и щастливи часове. Можете дори да създадете виртуални възможности за изграждане на общност чрез социалните медии, осигурявайки среда за участниците да се насърчават и подкрепят взаимно. Всяка от тези стратегии може да подхранва социалното здраве на отделните членове, като същевременно създава чувство за общност във вашия клас като цяло.

Душевно здраве

Добре известно е, че упражненията влияят положително на здравето на мозъка и когнитивните функции. Подсилете тази полза чрез проектиране на психически стимулиращи тренировки. Класовете могат да бъдат изградени около набори от пирамида или стълби, където трениращите трябва да добавят, изваждат или дори да умножават броя на повторенията, които изпълняват, докато вървят. Предизвикайте участниците, като свържете движенията с различни цветове или звукови знаци. Например, можете да сдвоите различни упражнения с цветни плакати из стаята, така че когато участниците видят червения цвят, трябва да изпълнят клек и когато видят синия цвят, лицевата опора е наред. Бипкания, шумове или свирки във вашия плейлист могат да се използват почти по същия начин, така че когато се включи звуков сигнал, участниците трябва да спрат и да изпълнят съответното упражнение. За да предизвикате паметта, накарайте участниците да изпълнят задача възможно най-бързо. След това ги помолете да запомнят времето си и се опитайте да го победите по-късно или в следващия клас. Чрез включването на когнитивно стимулиращи компоненти може да откриете, че участниците напускат класа, оплаквайки се от психическо, а не физическо изтощение!

Емоционално здраве

Често мислим за емоционално здраве във формати на ума/тялото, като йога, но рядко го обмисляме в други групови класове. Въпреки че не е общ фокус, има огромна възможност за въздействие върху емоционалното здраве във всички фитнес формати. Загрявките и охлажданията са страхотни възможности за включване на „емоционални сигнали“. По време на загрявката предложи на участниците да свържат тренировката с нещо по-дълбоко; това може да бъде цел, за която работят, или любим човек, който искат да почетат. Свързването на физическото движение с лично значение и стойност може да създаде по-възнаграждаващо изживяване с упражнения и да подхранва дългосрочното придържане. По време на охлаждането насърчавайте благодарността. Помолете участниците да признаят тяхната упорита работа и всеки човек да благодари на собственото си тяло за всичко, което е постигнало. Отделете време, за да се свържете с участниците след час, като похвалите постиженията, свързани с формата или функцията, които могат да предизвикат положителни чувства.

Физическо здраве

Физическото здраве е нещо повече от създаване на предизвикателна тренировка, но това често е основният ни фокус при структурирането на часовете. С нарастването на високоинтензивните интервални тренировки и други популярни високоинтензивни формати е лесно да се предположи, че колкото по-тежка е тренировката, толкова по-добре. Тази идея обаче не взема предвид целите на упражненията или индивидуалното ниво на фитнес. Тренировките с висока интензивност могат да бъдат полезни, но има и други важни фактори, които трябва да имате предвид, cardio active в аптека когато планирате клас. За да подобрите наистина физическото здраве на участниците, потърсете баланс. Включвате ли периоди с висока и ниска интензивност? Осигуряване на еднакво количество упражнения за бутане и дърпане? Какво ще кажете за работата на горната и долната част на тялото? Други съображения включват използването на упражнения с един и два крака, насочени към предните и задните вериги и осигуряване на адекватна почивка и възстановяване през целия клас. Лесно е да се осигурят усилени тренировки, които карат хората да се потят, но изисква внимателно планиране за изграждане на балансирани класове, които подобряват дългосрочното физическо здраве.

Упражнението може да направи повече от изграждане на мускули и тънка талия. Това е холистично преживяване със способността да влияете на тялото, ума и душата. За да увеличите въздействието си върху живота на участниците, помислете как можете да подобрите не само тяхното физическо здраве, но и всичките 4 измерения на здравето.

С празниците на барбекюто на четвърти юли зад ъгъла, може би обмисляте как да добавите по-здравословен щрих към любимите си ястия като хамбургери, колбаси и хот-дог, картофена салата или чипс. Само с няколко прости замествания и допълнения можете да приготвите вкусна и здравословна мазнина, за да зарадвате вкусовите рецептори и линиите на талията на вашите гости.

хамбургери

Хамбургерите са основен елемент за всяко барбекю. Въпреки че може да сте взели някои вегетарианци бургери за вашите вегетарианци или пуешки бургери за тези, които гледат техните наситени мазнини или калории, изпробването на тази рецепта ще даде на всичките си гости вкусния вкус на бургери на скара плюс няколко порции зеленчуци! Тази рецепта е създадена от педиатър Мери Саф Танака и е тествана за деца (и възрастни) с блестящи отзиви.

„Зеленчукови“ хамбургери 1 lb постно смляно телешко или пуешко 2 чаши настъргани зеленчуци (моркови, тиквички, чушки), br/> 1/2 чаша неварени овесени ядки 1 чаена лъжичка сол и черен пипер Пълнозърнести кифлички за хамбургер Топинги: маруля, до домати гъби, сирене

Банички за хамбургер: Смесете зеленчуци, месо, сол, черен пипер и овесени ядки в купа и разбъркайте. Вземете две големи лъжици от сместа, разточете на топка и след това сплескайте, за да оформите баничка.

Поставете тигана на котлон на среден огън. Поставете 1 супена супена лъжица зехтин в тигана. Поставете баничките в горещ тиган и гответе за 5-6 минути от всяка страна. Сервирайте върху кифличка за хамбургер с любимите си гарнитури!

Наденица и хот-дог

С наденица и хот-дог, осигуряващи повече от 25 процента от препоръчителното дневно количество наситени мазнини, холестерол и натрий в една връзка, тези любими барбекю са определени „понякога храни“ (т.е. яжте пестеливо). Намалете калориите и наситените мазнини с пилешка наденица на скара. Много хранителни магазини и пазари предлагат голямо разнообразие от пилешки колбаси – от пикантно италианско до ябълково пиле за гости, които предпочитат по-сладък вкус, или обикновена обикновена пилешка наденица, идеална за зареждане със здравословни гарнитури.

Картофена салата

Натрупана с пълна с мазнини майонеза и с висок риск от разваляне на горещото лятно слънце, картофената салата е определена основна замяна на четвърти юли (ако не по друга причина, освен за премахване на риска гостите ви да запомнят вашето парти като мястото, на което са се превърнали тежко болен от хранително отравяне). За здравословен и вкусен нов обрат в любимия празник, опитайте да разбиете салата от грах и нови картофи.

Царевица на кочан

Прясно набраната царевица е задължително лятно барбекю. За най-добри резултати (както вкус, така и представяне), изпечете царевицата на скара в люспи. Ето как:

Погледнете зад люспата, за да разгледате царевичния връх в хранителния магазин или на фермерския пазар. Изберете само царевицата с стегнати редове ядки, които са пълни и изглеждат малко млечни. Обвивката трябва да е яркозелена и да приляга плътно около ядките.Накиснете царевицата с люспи във вода за около 15 до 20 минути. Извадете от водата и изтръскайте излишната влага.Обелете кората обратно (но НЕ отстранявайте от кочана), за да отстраните копринатаНамажете леко с масло или намажете тънък слой зехтин и след това поръсете с любимите си пресни билки като риган, кориандър или босилек.Поставете царевицата на средно загрята скара. Завъртете при необходимост, за да избегнете овъгляване. След няколко завъртания преминете към индиректно нагряване и затворете капака на скарата. След около 15 минути, когато обвивката започне да се отдръпва от върха на ухото, извадете от скарата.Добавете масло или друга подправка, ако желаете и се насладете!

Салата за добра мярка

Не е необичайно да имате някакъв вид салата от марули на барбекю на четвърти юли, но често салатата е мрачна и непривлекателна или просто купа айсберг без хранителни вещества. Добавете цвят и хранителна стойност към вашата салата, като смесите в нея разнообразие от цветни свежи летни продукти. Една идея е да смесите пресен спанак, чери домати, къпини, парченца орех и сирене фета. Смесете с малинов винегрет за любима лятна салата, която гостите ще харесат.

напитки

В допълнение към стандартните напитки (като бира, сода, лимонада и чай), покажете своя патриотизъм и подправете обикновена вода с голяма, прозрачна стъклена кана с ледена вода, ароматизирана с яркочервени резени диня и боровинки. Като алтернатива, помислете за приготвяне на формички за лед с малки парченца цветни пресни плодове.

За повече идеи за забавна и здравословна почивка, вижте тези пет лесни съвета за четвърти юли!

Много от нас често срещат трудности при планирането на здравословни ястия и закуски с обичайните времеви ограничения на работа и семеен живот. В резултат на това може да се окаже, че се храним на бягане чрез ресторанти с кола, храна за вкъщи или дори от автомат за почивка в стаята – всичко това може да не е най-добрият избор, когато става въпрос за планиране на здравословни, добре балансирани ястия !

Въпреки това, можете лесно да постигнете да ядете правилните храни в подходящи количества с няколко прости стратегии.

Следвайте правилата на MyPlate

Помните ли старата хранителна пирамида? Министерството на селското стопанство прие Диетичните насоки за американците и създаде нова удобна за потребителя графика MyPlate, за да ни помогне да управляваме какво и колко ядем. Ключовите понятия са:

Приблизително половината от чинията ви трябва да са плодове и зеленчуци, една четвърт трябва да са постни протеини, а в останалата част трябва да се поема от въглехидрати по избор.Насладете се на всякакви храни, които харесвате, но в по-малки количества.Съсредоточете се върху пиенето на обезмаслено или нискомаслено (1%) мляко и други млечни продукти.Изберете пълнозърнест хляб и зърнени храни, за разлика от бяло брашно или захарни сортове. Разграждането на пълнозърнестите храни в тялото отнема повече време, което помага да се предпазят нивата на кръвната захар от твърде бързо покачване. От друга страна, рафинираните продукти от бяло брашно и захарните зърнени храни причиняват бърз скок на кръвната захар, който винаги е последван от също толкова бързо спадане (или срив), което ни кара да се чувстваме уморени, гладни и раздразнителни.Пийте малко повече вода, за да се почувствате сити. Водата е ключов елемент за поддържане на правилното функциониране на тялото ви, включително скоростта на метаболизма ви.Пазете се от скрита сол. Солта е консервант в преработените и готови храни. Те включват супи, сирена, замразени/опаковани предястия и ястия в ресторанта. Вярвате или не, ние получаваме по-голямата част от натрия си от тези източници, за разлика от този, който разклащаме в храната си.

Олекнете се

Търсите ли да управлявате теглото си? Опитайте тези прости стратегии у дома или в движение.

Получаване на кисел: Тежките сосове, приготвени от пълномаслено сирене или сметана, наистина удрят, когато става въпрос за калории и могат да превърнат вашата добронамерена зеленчукова чиния в бедствие. Стремете се към леки сосове или може би ароматни билки и подправки, за да добавите този специален вкус към вашата храна.Правила за супа: Супите обикновено са добър избор и могат да ви напълнят с малко калории. Стремете се към супи на базата на бульон с много зеленчуци, за разлика от крем супи, които имат малко зеленчуци. Супите, които съдържат боб или леща, са чудесни опции, за да увеличите приема на фибри и да ви помогнат да се почувствате сити.Не яжте всичко: Оставянето на нещо след себе си е предизвикателство за повечето и определено изисква практика. Много от нас си спомнят, че като деца са ги карали за това, че не си почистват чиниите и хранителните ни модели се ръководят най-вече от навик. И като всеки навик, прекратяването му отнема време и последователни усилия. Ако сте в ресторант, да поискате чантата за отиване в началото на хранене е страхотна идея. Просто разделете половината за вашето място и поставете останалата част в чантата. Това гарантира, че изяждате само половината от първоначалното си хранене и ви дава подходяща по размер порция за хранене в следващия ден.Яжте зеленчуците си: Изберете зеленчуци, приготвени на пара и подправени с лимон, билки или подправки. Що се отнася до салатите, освен сиренето, повечето от калориите ви са в дресинга. Все още можете да имате дресинга, но го поискайте отстрани и потапяйте всяка хапка, вместо да изливате отгоре.Големият финал: За вашия десерт опитайте да изберете нещо, което може да бъде придружено от плодове като обезмаслено замразено кисело мляко или лек сладолед. Ако трябва да имате тази шоколадова торта вулкан, това е идеална възможност да споделите с приятели, за да се насладите на лакомството с малка част от калориите.

Като имате предвид някои от тези стратегии, преминаването към по-здравословно хранене ще стане лесно.