Nem kellene ezt elmondanom, de ez a gondolkodás mindig rossz.

  • Post author:
  • Post category:Blog

Nem kellene ezt elmondanom, de ez a gondolkodás mindig rossz.

Mégis, az „aspirációs” beszámolók hajlamosak arra, hogy „törekedjünk”, hogy ezek az emberek legyenek, mert ez az emberi természet. Furcsa, tudom.

Bár tudjuk, hogy valószínűleg nem kellene követnünk olyan fiókokat, amelyek rosszul érezzék magunkat, vagy hogy tudjuk, hogy nem jó nekünk, valamilyen oknál fogva nehéz elengedni őket. Fogalmam sincs, miért. Én is küzdöttem azzal, hogy az embereket a szociális emberekre kövessem, akiknek a cuccát tényleg megvetem, és ez feldühít, hogy csak görgessen rajta.

Néha nem rákattintok a „Uplow” -ra, mert ismerem a számla mögött álló személyt, vagy mert meggyőzem magam, hogy hozzászólásaik valóban nem olyan rosszak. De nincs oka annak igazolására: ha valaki szörnyűnek vagy dühösnek érzi magát a valós életben, általában megpróbálom elkerülni őket. Hányszor látott valakit az utcán vagy egy partin, és teljesen megpróbált elrejteni, mert egyszerűen nem tudsz velük foglalkozni?

Valaki követése megegyezik azzal, hogy megfordítja a hátát, és másképp sétál, amikor látsz valakit az utcán, ami nem tetszik.

Olyan, mintha azt mondanám: „Nincs időm a baromságodra, főleg azért, mert unalmas, félrevezető, és ez magamtól kérdezem.”

Srácok, hidd el, amikor azt mondom, hogy a lépés megtétele soha nem lesz rossz ötlet.

És ezt szem előtt tartva, itt vannak a számlák típusai, amelyeket azonnal követnek:

Az Instagram wellness befolyásoló, akinek az élete nyilvánvalóan hamis.

Nem tudok rólad, de van valami olyan személyről, aki „professzionális befolyásolónak” nevezi magát, ami kissé izgatott. A befolyásolóipar tele van önellátó, homályos emberekkel, akiknek egyetlen küldetése az, hogy jól nézzen ki a „kedvelők” és a pénz. Szórakozás, ennyi. Ez is hamis af.

Miután jelentős időt töltött legalább egy lábával a befolyásoló világban, elmondhatok néhány dolgot azokról a dolgokról, amelyeket általában sok (nem minden) befolyásoló társadalmi szempontból látsz:

A legtöbb fotó, amelyet a hírcsatornájukon látsz, kurálva van, azaz valószínűleg tucatnyi képet készítettek, mielőtt kiválasztották volna az általuk közzétett, de nem azelőtt, hogy kivágták és szerkesztették, hogy úgy nézzen ki, mintha csak egy pelyhes lövés lenne. Láttam, hogy egy lány kb. 50 -szer sétál egy utcán, és csak a haját forgatja, csak hogy a barátja elkészíthesse a tökéletes fényképet ennek a személynek az Instagram -jához. Ez nem volt fotózás, hanem csak egy normál nap volt. Annyira a „hiteles” lövés! Más szavakkal? Senki sem néz ki mindig olyan tökéletesnek.Ismertem a befolyásolókat, akik mindent megrendelnek egy menüben, hogy lövés legyen, majd felálljon, és étkezés nélkül hagyja az ételt. Igen. Ez megtörténik. És amíg az étkezésről beszélünk …Valószínűleg nem eszik azt a turmix tálba, vagy bármi mást, amelyet a takarmányukra tesznek. A valóságban a (vékony) képük fenntartása munkát igényel, azaz nem olyan szabadok az ételeikkel, mint gondolnák. A fizikai „szépség” eladja, és sajnos leggyakrabban ez azt jelenti, hogy kultúránk vékony ideálja a cél. Amikor a 20 -as éveik befolyásolói kampányokat folytatnak a Juvederm Filler -hez (igaz történet), tudod, hogy valami valóban ki van kapcsolva.Sok olyan befolyásoló, akit ismertem, nem a legboldogabb ember. Nagyon nehéz munka a fellépések fenntartása és a hízelgő és friss tartalom pumpálásának folytatása. Életük teljesen kimerítőnek tűnik és egyáltalán nem szórakoztató. Soha nem tudhatod, mi van egy kép mögött, és sok esetben valószínűleg nem is akarja tudni.Más szavakkal? Eladják neked egy fantáziát, amelyben bárki valós élete soha nem fog teljesíteni. És ha nem tudja abbahagyni magát ezekkel az emberekkel, akkor itt az ideje, hogy ne nézzen rájuk.

Az a személy, aki a #FITSPO fotókat és mémeket, például a „Sweat a zsíros sírást” küldi,

Ezek a hozzászólások elősegítik azt az üzenetet, amelyet a megjelenésnek prioritássá kell tenni a fizikai és érzelmi egészséggel szemben.

Nem kellene ezt elmondanom neked, de ez a gondolkodás mindig helytelen. Mindig.

A #FITSPO fiókoknál az a dolog, hogy elküldjük azt, ami valójában ártalmas üzenetküldés, amely elősegíti a vonzerejét, és az „inspiráló” leple alatt áll. De sok esetben nem inspirálnak: szégyentelnek bennünket Úgy érzi, mintha valaki másnak kell lennie ahhoz, hogy vonzó és méltó legyen. Ha nem vagyunk vékonyak és készen állunk a testünk megbüntetésére, akkor valamilyen módon gyengék vagyunk.

Ha törékeny testképe van, akkor még nagyobb veszélyt jelenthet a FITSPO -fiókok követésével. A kutatások azt sugallják, hogy a szociális médiára töltött idő összefüggésben van a testkép -aggályok, valamint a szorongás, a depressziós tünetek és az alacsony önértékelés kockázatával.

Ami a „nincs fájdalom, nincs nyereség” gondolkodásmódot, ez teljesen hülye és veszélyes. Ha valami fáj, akkor a tested azt mondja, hogy hagyja abba. A figyelmen kívül hagyás, amely nyilvánvalóan sérülést okozhat.

Azok az emberek, akik szemetes kiegészítőket és étrendet árusítanak. Természetesen.

Határozottan megszabaduljon a „barátoktól” és bárki másról, aki bármit el akar adni neked, vagy tanácsot ad, amelyet nem képesek adni. Ide tartoznak azok az emberek, akikkel az iskola óta még nem beszéltél, és akik most megpróbálnak „találkozni a kávéért”, hogy meg tudják dobni az MLM -rendszerüket. Sóhaj.

Nem érdekel, hogy mennyi súlyt veszített el, mennyi „kutatást” olvastak, vagy mennyire elképesztőnek gondolják, hogy étrend -programjuk vagy kiegészítők. Ha az MLM szarhitot kiszorítják annak érdekében, hogy kiürítsék a pénztárcáját, és párnázzák az övét, engedje el őket.

olyan beszámolók, amelyek elősegítik a kétes táplálkozási és egészségügyi információkat.

Health Ranger. MindBodyGreen (sok esetben). Az orvosi közeg. Mr. LECTIN-gyűlölet Dr. Gundry. Goop. A fiók, amely ilyen idióta infographics -ot készít.

és ez a kedves drágakő:

mi a tényleges faszban.

Több ezer beszámoló van, amely ezt a fajta szemetes táplálkozási és egészségügyi tanácsot adja meg, de még mindig szuper népszerű (bár azt gyanítom, hogy sokan követőket vásárolnak). Ne ítélje meg a számla minőségét az azt követő emberek számával.

Piros zászlók, amelyekre vigyázni kell:

Beszélj a „mérgező” ételekrőlBárki, aki elad valamitDiétás zealotok, akik csak egy étkezési módot népszerűsítenek, és mindenki más ellen durvaakBárki, aki szart jelent a „tiszta étkezés” és a „jó” vagy a „rossz” ételekrőlOlyan számlák, amelyek a „csodagyógyít” és a „gyors fogyás” szarOlyan beszámolók, amelyek elősegítik a dolgokat, amelyek nyilvánvalóan túl jóak ahhoz, hogy igazak legyenek (azaz nyers étrend a rák gyógyítására, zellerlé mindent gyógyítani)Nem hitelesített emberek, akik tanácsot adnak, de nincs képzésük ezen a területenAz összeesküvés-elméleti szakemberek, akik a Big Pharma-ról vagy a Big Food-ról beszélnek, a félelem és a napirend előmozdítása

Tisztítsa meg a közösségi média szekrényét az új évre, és kezdje el frissen olyan fiókokkal, amelyek büszke arra, hogy az vagy, aki vagy. Amelyek segítenek felismerni az értékét.

amelyek felépítenek téged, és adj hozzá valamit az életedhez. Ez vonatkozik azokra az emberekre, akiknek adsz értékes időt is.

Abby xo

Nem tudom, miért, de minden régi ismét új.

Scrunchies.

savmosott farmer.

ételek kombinálása. Paging Suzanne Somers!

Az

élelmiszer -kombináció egyike azoknak a tendenciáknak, amelyeknek eltűnniük kell a bolygó arcáról. Annyira felháborító, annyira hülye és igazságos. így. Rossz.

Mit kombinál az étel?

Ennek az étrendnek a gyökerei az 1900 -as években vannak, amikor egy William Hay nevű orvos feltalálta és saját fogyásához felhasználta. Ilyen kényszerítő adatok!

Valójában én viccelődtem. Nincs olyan kényszerítő adatok, amelyek azt mutatják, hogy az élelmiszer -kombináció súlycsökkentő étrendként vagy bármi máshoz működik.

Az élelmiszer -kombinációval kapcsolatos állítások a fogyás, a jobb emésztés és a „méregtelenítés”, a tiszta bőr és az általános egészség.

Menjünk át az ételek kombinálásának „szabályait”, így láthatja, miről van szó.

Ennek az étrendnek a támogatói úgy vélik, hogy mivel a különböző ételek eltérő emésztési arányt mutatnak, külön -külön kell enni. Ha ezt nem teszik, emésztési problémákat okozhat, például puffadást, gázt, hasmenést és a tápanyagok hiányos felszívódását.

Ez azt jelenti, hogy nincsenek keményítők és fehérjék együtt, mert ezeket a különböző enzimek emésztik, és ezért a tested nem tudja megemészteni őket egyszerre anélkül, hogy „zavarodott” lenne.

* ahem* valaki összezavarodott itt, és ez nem a tested.

cukrokkal rendelkező fehérjék miatt a fehérjék putrefy -t és a cukrokat erjesztik.

A gyümölcsöt egyedül kell enni, mert mossa meg az emésztőrendszert, és felkészíti más ételekre.

A tejtermék nyálkahártya-formáló, és molekulái „nagyobbak, mint a receptor helyeink, ami az abszorpciót kihívást jelent.” Mit jelent ez a fene?

Kétféle fehérjét fogyaszt egy étkezés során – gondolj, a tojás és a szalonna – lassabban emésztik őket, és az ételek rothadhatnak a gyomorban.

Nincs gyümölcs egy órán belül az étkezés után, mert más ételekkel való gyümölcs miatt a gyümölcs rothad a bélben. Nem.

Nincs víz étkezéssel, mert hígíthatja a gyomorsavat (teljesen hamis, btw.. nézzen fel a „parietális sejteket”.)

A helyzet az, hogy ezek a szabályok egy nagy szabálygal ellentétesek:

A testének tényleges működésének szabálya.

Érthető, hogy bárki, akinek nincs alapvető élettani ismerete, azt gondolhatja, hogy ez az étrend félúton legitim (bár még mindig be kell vallanod, hogy ez valamiféle ütésnek tűnik.)

Mindenekelőtt az emésztőrendszerünk teljes mértékben képes mindent megemészteni, amit eszünk. A szénhidrátok az emésztést a szájunkban kezdik, az amiláz enzimmel, amelyet a nyálunkban találtak. A gyomor nem olyan szemetes táska, amely ételt kap, felrobbant és áthúzza. Az emésztés ennél sokkal bonyolultabb, az emberek.

Mivel az ételeket a bélben emésztjük, a tripszin – a hasnyálmirigy által kiválasztott enzim, és a pepszin, egy enzim, amelyet a gyomor sejtjei szekretálnak, lebontják a fehérjét.

A

zsírt epe és lipáz, egy enzim emulgeálódik a vékonybélben.

nem a természet csodálatos?

A gyomorsav pH-ja 1,5-3,5, és semmit sem hígít. Akár a víz is. Még akkor is, ha eszel. A gyomor parietális sejtjei érzékelhetik a gyomor tartalmának savasságát, és beállíthatják a sav szekrécióját annak biztosítása érdekében, hogy minden lebontható legyen.

Semmi sem rotok a bélünkben, mert lehetetlen !! A gyomorsav olyan erős, hogy nem engedné, hogy a baktériumok rothadjanak, gyümölcsöt vagy bármi mást. Mindent hatékonyan és eredményesen lebont. Nincs olyan dolog, mint a bélben rothadt étel, a bélben vagy a cuccban. Az összes szar, amelyet egy félelem taktikaként regeneráltak, hogy felvegyék valaki étrendjébe vagy étkezési tervébe, vagy bármi mást, amelyet eladnak. A belek nem olyan csatornás cső, amelyet öblíteni kell. Komolyan !!

Hogyan esznek az emberek, akik hisznek ebben az étrendben levest (folyadék és szilárd anyag)? Vagy csicseriborsó (fehérje és szénhidrát), tészta (fehérje és szénhidrát), valamint mogyoróvaj (fehérje és szénhidrát)? Talán nem.

Milyen szomorú.

Az ételek kombinálják a munkát?

fogyni fognak, de azért van, mert a kalóriát vágják. Ugyanez az oka annak, hogy miért működik minden más étrend. Legalább rövid távon.

A többi állításhoz, amelyet az élelmiszer -kombinációval kapcsolatban tettek, egyáltalán nincs tudomány mögöttük. Nem lát kevésbé puffadást, mert most nincs élelmiszer -rothadás a bélben.

ó istenem, kérem.

Mint a legtöbb étrend esetében, az emberek a puffadásban/bőrükben/poo/bármi más, ami valószínűleg a placebo hatás (ez egy igazi), vagy bizonyos ételek eliminálása az étrendjükből/az a tény, hogy étrendjüknek, hogy étrendjük Nincs tele ultrafeldolgozott ételekkel. Ennek semmi köze nincs az olyan ételek kombinációjához, amelyet esznek.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs tudomány néhány élelmiszer -kombináció mögött, csak nem az, hogy az élelmiszer -kombinálók azt akarják, hogy gondolkodjanak.

C -vitamin ételek segítenek a vas felszívódásában.

A zsír segít felszívni az antioxidáns likopinot

A zsír segít az összes zsírban oldódó vitamin felszívódásában: A, D, E és K

A fekete bors segít felszívja a kurkumint, a kurkuma aktív összetevőjét

Élelmiszer -kombináció bármilyen más célra ütő. És ha a közösségi médiában követi bárkit, aki előmozdítja, akkor határozottan javaslom, hogy kösse le őket, így nem kell hallgatnia a szemétüket.

Gondolsz valaha az ételekkel és a testével való kapcsolatáról?

Úgy értem, tényleg gondolkodj rajta, és mit jelent neked.

A jó kapcsolat a testével azt jelenti, hogy tiszteletben tartjuk és értékeljük azt, és vágyakoznak arra, hogy gondoskodjanak és táplálják, és ne megbüntessék. Elismerése van azért, amit a teste képes megtenni, nem csak az, hogy néz ki.

A testével való jó kapcsolat magában foglalja azt is, hogy bízik abban, hogy megtegye azt, amit tennie kell, és annak ismerete, hogy a teste életkorodban megváltozik … ami rendben van! Nem arról van szó, hogy megpróbálja a testét illeszkedni az ideálhoz, amelyet a társadalom ad nekünk.

A jó kapcsolat az ételekkel úgy néz ki, mint az étkezés, amikor éhes vagy, megáll, ha tele van. Minden ételt ételnek, nem számként, makróként, vagy „jó” vagy „rossz” -nak tekintve.

Ez azt jelenti, hogy kiválasztja az ételtípusokat, amelyeket a belső jelzések szerint eszik, nem pedig a külső szabályok miatt. Ez azt is eszi, amit szeretsz, és bűntudat és szégyen nélkül képes enni.

Ha az ételekkel és/vagy a testedet szenved, akkor is. Nehéz élni a legjobb életét, ha nem elégedett azzal, ahogy néz ki, vagy amikor aggódik, hogy mit kell enni, vagy amikor úgy érzi, mintha „javításra lenne szüksége”.

ugh. Tegyünk néhány előzetes lépést ezen érzések megváltoztatásához.

Itt van néhány dolog, amely segít gyógyítani az étel és a test körüli gondolkodását.

Hisz a test-semleges értékben.

Nagyon sok van a „test-pozitivitásról” odakinn (némelyik mérgező), de mi van, ha csak nem veszi be a test körüli fényes boldog cuccokat?

Mi van, ha bármilyen okból csak nem érzi magát? Ez azt jelenti, hogy kudarc vagy?

fene nem! Próbáljon ki egy kis semlegességet.

Teljesen mögött vagyok a test semlegessége – nem gyűlöli, de nem szereti, a tested – jó lépcsőzetes lehet a testének szeretetéhez. Vagy még hosszabb ideig is – boldogan élhet egy olyan testben, amelyben semlegesnek érzi magát, és ez rendben van.

Tudja meg, mi a normális étkezés.

A diétás kultúra egy pár oszlopra épül: meggyőzni, hogy az étkezési viselkedése nem normális, és úgy érzi, mintha nem lennél elég jó, mint te.

Ha tudod, mi a normális étkezés, akkor köphet a diétás kultúra szemébe.

A normál étkezés oly módon, hogy fizikailag és érzelmileg táplálja Önt. Bízik magában az étel körül, és megérti Olvass tovább, hogy nem minden étkezés lesz a leginkább tápláló dolog, és ez rendben van. Bűntudat vagy szégyen nélkül étkezik, és kiválasztja azokat az ételeket, amelyek jól érzik magukat.

A normál étkezés nem érzi azt, hogy meg kell számolni minden egyes kalóriát, amelyet eszik, vagy úgy érzi, hogy enni kell valamit, amit nem akar, „csak azért, mert egészséges.” Nem hagyja figyelmen kívül az éhséget.

A normál étkezés néha az étkezés a teljesség pontján, és néha a boldogságból, a szomorúságból vagy más érzelmekből való étkezés. Ez kielégíti éhségét ételekkel, nem gumival, vízzel vagy kiegészítőkkel.

yup, teljesen normális.

értsd meg, hol vagy most.

Azt hiszem, az egyik legrosszabb ígéret, amelyet a diétásipar tesz, az, hogy egy bizonyos étkezési és/vagy testmozgás révén visszatérhetünk a fiatalabb testünk.

Ez beállítja az embereket egy véget nem érő szörnyűség örvényébe, üldözve egy egyszarvú, amelyet soha nem fognak találni.